Red Events | Portfolio Red Events
15741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15741,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Opening
de garage

Wat een verlaten autogarage was is sinds november 2018 een fantastisch kantoorpand midden in het oude dorp van Blaricum. In dit pand zijn 2 bedrijven gevestigd en deze partijen hadden als doel om iedereen te laten weten dat het pand weer volledig wordt gebruikt!
RED Events is in opdracht van Clairz interior Design en Voorma en Walch By Joost aan de slag gegaan met deze wens en heeft een fantastische twee daagse opening neergezet. Het doel; Iedereen op de hoogte brengen van het vernieuwde pand, Dit is gelukt! Iedereen kent het pand; De Garage en komt graag langs voor een kopje koffie of woning inspiratie.

Prive
diner

In opdracht van kreeg RED Events de opdracht/taak om een knus, gezellig diner te organiseren midden in het oude dorp van Blaricum. Door dicht bij de locatie, het dorp en de opdrachtgever te blijven werd het een “simpel” menu in een nieuw jasje. Hierbij moet worden gedacht aan een kippetje uit de oven met groentes en friet en als dessert oer Hollandse appeltaart met een twist. Een zeer geslaagde avond waar wij 50 gasten voorzien hebben van een borrel, quiz, diner, kaasplank en aperitief.

Asito
Brainstorm
dag

Vrijdag 13 april – 20 personen
RED Events heeft de aankleding van dit event verzorgd, in een nog te verbouwen locatie. Tevens was er ontvangst met huisgemaakt gebak.
De lunch is verzorgd en achteraf was er een borrel met wat hapjes.
Een gezellige en intieme dag, met mega positieve reacties!

Aspergediner
2018

Vrijdag 8 juni 2018 – 200 personen
RED Events heef een avond mogen organiseren/invullen tijdens het jaarlijkse asperge op de akker van cateraar Zmaakt! Dit alles in opdracht van Rene Kahle Juweliers, Voorma en Walch makelaars, Van Poelgeest BMW en Albert Heijn Blaricum.
De avond staat altijd in het teken van een goed doel. Dit jaar was het goede doel Skate 4 Air, waar Jochem Uytdenhaage (zelf ook uit Blaricum) zich voor inzet.

Dorpsdiner
2018

Zondag 10 juni – 20 gasten van Voorma en Walch
Voorma en Walch Makelaars is de hoofdsponser van dit jaarlijkse event. Men had genodigden en daarbij natuurlijk ook een tafel die aangekleed moest worden.
RED Events heeft hier, met alle plezier, ondersteuning geboden waar nodig!

Hippe
Haring
Party 2.0

Vrijdag 15 juni – 180 gasten
De damesvereniging Soroptimisten het Gooi heeft opdracht gegeven aan o.a. RED Events om dit evenement te organiseren. Wij hebben vooral structuur aangebracht voor en tijdens de avond.
Deze middag en avond stonden in het teken van het ophalen van geld voor het goede doel. De inzet van RED Events heeft veel rust gebracht bij de dames van de vereniging!

Asito
devisiedag

Vrijdag 29 juni – 150 gasten.
Asito transport organiseert jaarlijks een dag voor alle leidingevenden van de afdeling Transport. Dit jaar wilden ze het een keer wat anders doen. Daarom heeft RED Events het Asito Summer Family Festival geïntroduceerd.
Nu waren niet alleen de werknemers van Asito welkom, maar ook hun partners en kinderen. Er waren verschillende eetgelegenheden geregeld en leuke activiteiten voor jong en oud. Een zeer geslaagde middag, zeker voor herhaling vatbaar!

Blaricum
Music
Festival

Vrijdag 6 juli – 60 gasten
Voorma en Walch Makelaars was een van de grote sponsoren van dit nieuwe ‘dorpsevent’. Dit was een hele mooie gelegenheid om het nieuwe pand/vestiging van Voorma en Walch te tonen aan de huidige klanten van de makelaars.
Deze locatie bevindt zich namelijk direct naast de kerk waar het concert gegeven is. Van niets iets maken, dát vindt RED Events onwijs leuk om te doen!
Tevens is dit ook de locatie waar RED Events gasten mag gaan ontvangen vanaf september!

Birthday
event

Zaterdag 7 juli 2018 – 80 personen
Twee mensen wilden graag hun verjaardag vieren deze zomer, maar ze hadden geen idee waar te beginnen. RED Events wist dat natuurlijk wel; we zijn verschillende locaties gaan uitzetten met verschillende opties.
In goed overleg heeft RED Events samen met de jarigen de perfecte locatie gevonden. Voor, tijdens en na het event heeft RED Events alle contacten met de locatie en opdrachtgevers gehad. Het werd een zeer geslaagd event, met allemaal positieve reacties en nieuwe ingevingen.

Skybox in de
Johan Cruyff Arena

Skybox in de Johan Cruyff Arena
Concert seizoen – 10 gasten per event
Voorma en Walch makelaars in het gooi is sinds afgelopen voetbal seizoen in het bezit van een Skybox. Tijdens verschillende concerten in de Johan Cruyff Arena heeft Voorma en Walch Makelaars de skybox verhuurd of aangeboden voor het goede doel.
RED Events regelde per concert een vaste hostess, genaamd Dorien. Zij is bekend in de arena – een gastvrouw zijn zit in haar bloed.
Lees meer
Daarnaast nam RED Events de cateringwensen door met de personen die de skybox hadden afgenomen. Deze wensen waren verschillend per concert; het ene concert wilde men een viergangen diner inclusief drank, het andere concert was er een tacobuffet met champagne. De uitgesproken wensen namen RED Events door met de vaste cateraar in de Johan Cruyff Arena (genaamd Label). Naast de catering regelde RED Events ook andere wensen van de gasten, zoals extra parkeerkaarten en taxibusjes. Na afloop controleerde RED Events de factuur en bracht deze samen met Voorma en Walch in rekening.