Red Events & Weddings | Portfolio Red Events
15741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15741,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Opening
De Garage 2018

Wat een verlaten autogarage was is sinds november 2018 een fantastisch kantoorpand midden in het oude dorp van Blaricum. In dit pand zijn 2 bedrijven gevestigd Clairz interior Design en Voorma en Walch By Joost. Tevens ontvangt RED EVENTS u hier graag voor en kopje koffie of glaasje wijn.
In 2018 heeft RED EVETNS in opdracht van Clairz interior Design en Voorma en Walch By Joost een fantastische twee daagse opening neergezet. Het doel; Iedereen op de hoogte brengen van het vernieuwde pand, Dit is gelukt! Iedereen kent het pand; De Garage en komt graag langs voor een kopje koffie of woning inspiratie.

Prive
diner

RED Events  organiseert regelmatig diners voor verschillende doelgroepen en doeleinde, RED EVENTS gaat voor u opzoek naar een passende locatie, catering, entertainment en ambiance. Aan de hand van uw wensen zorgt RED Events ervoor dat u kunt genieten met uw gasten aan tafel en nergens over hoeft na te denken!

Brainstorm dagen

RED Events organiseert een aantal keer per jaar voor verschillende bedrijven brainstorm- en/of heidagen. De invulling, locatie en catering kan samen met RED Events of door u zelf worden ingevuld. Graag horen wij uw wensen dan zorgen wij voor een inspirerende dag van alle gemakken voorzien!

Goede Doelen

In samenwerking met of voor het Goede Doel organiseert RED EVENTS graag een event! Zo heeft RED Events tijdens het jaarlijkse Aspergediner op de Akker in Blaricum al meerdere keren een diner georganiseerd met 200 gasten voor verschillende Goede Doelen. Een van de manieren om geld op te halen is de RED EVENTS Bingo. Deze wordt door middel van woorden die betrekking hebben op het Goede Doel of bedrijf speciaal ontwikkeld door RED EVENTS.

Bruiloften

In 2020 heeft Anneleen van RED EVENTS ervaring opgedaan bij de trouwlocatie Westerliefde in Amsterdam. Hier heeft de verschillende bruidsparen geholpen met de organisatie van hun mooiste dag van hun leven. Hebben jullie trouwplannen? Neem contact op, dan gaan we kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen om er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Corporate Events

RED EVENTS organiseert graag voor uw bedrijf een relatie event, jubileum, opening of een personeelsfeest. De afgelopen jaren heeft RED EVENTS dit al voor meerdere bedrijven op verschillende locaties met andere doeleinde en/of inhoud mogen organiseren. We bespreken graag met u uw wensen!

Garden Events

Wat is er nou mooier dan een event organiseren bij u thuis zonder dat u ergens over na hoeft te denken. RED EVENTS gaat aan de hand van uw wensen aan de slag en zorgt ervoor dat het een event wordt om nooit te vergeten! RED Events (kan)  voor u alles uithanden nemen als de catering, aankleding en entertainment zo kunt u te gast zijn op uw eigen event en zelf volop genieten met uw gasten!

Algemeen

Heeft u binnenkort iets te vieren, wij van RED EVENTS denken graag met u mee zodat het een evenement wordt om nooit te vergeten! Wij zorgen ervoor dat het aan niks ontbreekt en u zelf kunt genieten met uw gasten. ” Be a guest at your own event” daar staat en gaat RED EVENTS ten alle tijden voor!

Lees meer