Red Events & Weddings | About Red Events
15696
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15696,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

RED
EVENTS

RED EVENTS is in 2018 gestart naar aanleiding van een droom van Anneleen Walch. Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement te hebben afgerond heeft ze eerst ervaring opgedaan in de televisie/productiewereld als producer/projectmanager. Na enige tijd begon het bij Anneleen toch te kriebelen om haar eigen evenementenbureau te starten. Een droom die ze al van kleins af aan heeft.

RED EVENTS heeft een groot aantal samenwerkingsverbanden met uiteenlopende bedrijven in Amsterdam en ’t Gooi. Met die gedachte kan RED EVENTS ervoor zorgen dat elk event voldoet aan uw specifieke wensen en behoefte. RED EVENTS denkt in oplossingen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, geen wens is te gek!

 

In 2020 heeft Anneleen voor RED EVENTS ervaring opgedaan op het gebied van bruiloften bij een trouwlocatie in Amsterdam (De Westerliefde). Naast zakelijke en privé evenementen denkt RED EVENTS dus graag met u mee over uw bijzondere dag en kan alles voor u uit handen nemen zodat u de mooiste dag van uw leven kan beleven!

 

Graag komen wij bij u langs om de wensen te bespreken en te kijken naar wat er voor u mogelijk is!